Over ons

Als schoonmaakbedrijf en ruitenwassers zijn wij sinds 1977 een vaste waarde in de regio Turnhout. In 2010 hebben we samen met Ruitenwasser Rohart het bedrijf "Schoonmaak Rohart" opgericht, om nog sneller en efficiënter voor de dag te komen.

Een perfecte combinatie, door de constante vraag zijn we een bedrijf in volle groei.

Hoe ons bereiken?

Gsm: 0497 38 87 41
E-mail: info@rohart.be

Home » Diensten / referenties
A+ R A-
Diensten / referenties

Geen zin om zelf ramen te wassen. Staan uw zonnepanelen op een onbereikbare plaats? Heeft uw dak aangroei van mossen die u er maar moeilijk af krijgt? Schoonmaak rohart lost dit voor u op. In alle veiligheid en comfort.

Verdient uw bedrijf of winkel die broodnodige, regelmatige schoonmaakbeurt? Beschouwt u de etalage, voorgevel of inkomhal (terecht) als visitekaartje? Sluit dan met ons een contract op week- of maandbasis af. Of kies zelf een termijn. Wij komen langs en slagen met glans.

Vraag een gratis offerte aan.
Stuur uw aanvraag naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Baalt u van vuile ramen, maar hebt u geen tijd of zin om die te wassen? De experts van Schoonmaak Rohart helpen u graag uit de nood.
lees meer...
Laat uw zonnepanelen reinigen door onze experts. Haal op die manier uw hoogste rendement uit uw zonnepanelen.
lees meer...
De traphallen zijn het visitekaartje van uw bedrijf, organisatie of instelling. Een goed onderhouden pand draagt bij tot een betrouwbare indruk en klanten of bezoekers voelen zich welkom in een nette omgeving.
lees meer...
Kreunen uw daken onder het mos? Rohart-Bosmans helpt u graag.
lees meer...
Ziet u er tegen op om uw appartement, woning, winkel,... weer schoon te maken na of voor een verhuur of verkoop.
lees meer...
Wij zorgen voor de opkuis van woonsten/firmas na bouwactiviteiten. Na verbouwingen of nieuwbouw staan wij klaar om uw woning of bedrijf te reinigen zodat deze gebruiksklaar is. Opkuisen van puin, vlekverwijdering van ramen, wanden, keukens, badkamer,... We zorgen voor de schoonmaak van vloeren, wanden, plafonds, ramen en het leegmaken van uw woning of pand.
lees meer...
Rolluiken en dakgoten vragen om regelmatig onderhoud. Vooral het weer en het verkeer maken stof en modder.
lees meer...
Door de schoonmaak van uw bedrijf uit te besteden aan Schoonmaak Rohart, bent u zeker van een degelijk en duurzaam onderhoud.
lees meer...
Schoonmaak Rohart, voor de professionele reiniging van parkings, ondergrondse en bovengrondse, graffiti verwijdering, verwijdering bandsporen, verwijderen van olievlekken,... Wij zijn uw partner voor het onderhoud en reiniging van uw parking.
lees meer...
Schoonmaak Rohart reinigt uw vervuilde gevel. Wanneer uw woning of bedrijf vervuild is geraakt door algen, mossen en uitlaatgassen of aantasting door allerhande weersinvloeden dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over de nodige vakkennis om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. Ook voor het verwijderen van verflagen en graffiti kunt u bij ons terecht. Ter plaatse bekijken we welke techniek het best toepasbaar is op de vervuilde gevel.
lees meer...
Duivenoverlast beperkt zich niet alleen tot overlast van geluid en stank van uitwerpselen van duiven en vogels. Aantasting van gevels, daken en kozijnen van woonhuizen, appartementen en bedrijven. Daarnaast zorgt het voor een onverzorgd en vies aanblik van uw woning of bedrijf. Bovendien kunnen uitwerpselen van deze dieren zorgen voor het overdragen van ziektes van dier op mens.
lees meer...